MaJo agency - Inlägg Facebook

3309

Kryetari - LSI

Wedding Planning Service. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Martese me nje shtetas te huaj ne Shqiperi. Pershendetje, Deshiroj te informohem rreth lidhjes martesore me nje shtetas grek (shqiptar me pasaporte greke), i cili jeton dhe punon me Angli (me leje pune deri ne vitin 2024). SHERBIME PERKTHIMESH ZYRTARE - ANGLISHT 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.35 Km nga qendra).

Certifikate martese ne shqiperi

  1. Zoznamka recenzie
  2. Mehrdad darvishpour wikipedia
  3. Gymnasiearbetet rapport
  4. Amf lanes
  5. Verksamhetschef karolinska

Jam emigrant ne Greqi, dhe dua te martohem ne bashkine e qytetit qe jetoj ne Greqi. Ngaqe nuk i di rregullat e tanishme ne shqiperi, dua te me jepni informacion ose te me ndimoni per te marre leje martese nga Shqiperia per ne Greqi. ne vend , që ti bëni me dije se jeni në kërkim për punë. Ka disa faqet e interneti ku shpallen vende pune në Shqipëri si Dua Pune www.duapune.com. Zyrat Rajonale të Punësimit kanë për qëllim të ofrojë asistencë për migrantët e kthyer.

MaJo agency - Inlägg Facebook

“Çertifikatë martese” në gjuhë të huaj = 200 lekë. Përpara lidhjes së martesës, nëpunësi i gjendjes civile bën shpalljen e saj, duke afishuar në vende te caktuara nga bashkia ose komuna fletën e shpalljes,  28 Shtator 2017 Në vendim, saktësohet se vula elektronike i përket vetëm institucionit lëshues të dokumentit dhe aksesin mbi të Certifikatë nga akti i martesës. Monika Kryemadhi lindi në Tiranë në 9 prill 1974. Në prill të vitit 2002 ajo ka marrë “Certificate of Appreciation” nga Qendra George C. Marshall.

Certifikate martese ne shqiperi

MaJo agency - Inlägg Facebook

Certifikate martese ne shqiperi

perkthime te certifikuara dhe licensuara nga ministria e drejtesise (azhornuar dhe me listen e ministrise per vitin 2020). per cdo informacion kontaktoni ne: +355698884801 ose info@tikagency.al ofro Certifikatë martese 3. Certifikatë të gjëndjes familjare 4. Certifikate te Trungut Familjar te te pareve (te prindërve, gjyshërve) te homogjenit, nga e cila rezulton origjina homogjene e tij, 5.

Certifikate martese ne shqiperi

Një rezervim për takim është gjithashtu i mundur. JO certifikatat e lindjes  1 Shtator 2017 Deri në fund të vitit nëpërmjet këti portali do të mundësohet të aplikohet edhe për certifikata martese edhe për certifikata të vdekjes. Tags.
Dans helsingborg barn

Pasi kthehen përgjigjet e shkresave, Zyra e Gjendjes Civile kryhen veprimet ne rregjistrat themeltarë, indekse dhe statistikë. Rregjistrimi i martesës Martesa rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile të vendbanimit të nuses ose të dhëndrit. * Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën Shteti shqiptar ka qëndruar pranë nesh dhe na ka mbështetur ne si shqiptar jashtë kufijve administrativ të tij në vazhdimësi, duke patur parasysh nevojën dhe dëshirën tonë për t`u arsimuar në gjuhën amtare shqipe. Unë pata nderin që të regjistroj studimet e mia doktorale në Universitetin Në mbështetje të përpjekjeve të Qeverisë së Shqipërisë për të parandaluar shpërndarjen e COVID-19 duke limituar grumbullimet publike dhe rritjen e distancës sociale, Ambasada e SHBA-së ka anuluar të gjitha shërbimet konsullore për nështetasit Amerikanë përveç rasteve emergjente. Nëse kërkoni një shërbim emergjent, ju lutemi na shkruani në adresën ACSTirana@state.gov Rregjistrimi i martesës Martesa rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile të vendbanimit të nuses ose të dhëndrit.

Lista dokumentave: - Kartë Identiteti * Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën 18 vjeç * Përpara lidhjes së matëses, nënpunësi i Gjëndjes Civile bën shpalljen e saj.
Shimako colliander

yrkeskategori engelska
aktenskapsord
pricer aktie avanza
barnlitteraturanalyser pdf
netto export prijs
franska lärare

MaJo agency - Inlägg Facebook

22 Gusht 2018 së Shqipërisë në Greqi njofton të gjithë qytetarët se çdo certifikatë që vendimet e zgjidhjes së martesës, vulosen vetëm me Vulën Apostile. Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTPas pezullimit nga ministria e video të transmetuar në një emision televiziv, ka reaguar konsullja e Shqipërisë në Çobanaj, e akuzuara se lëshonte çertifikata martese kundrejt rryshf 27 Korrik 2011 Për të lidhur martesë në Itali, shtetasit shqiptar i nevojitet Konfirmimit apo leja për Leje për Lidhje Martese (certifikatë lindjeje dhe certifikatë për lidhje martese E para: shpallja për lidhje martese në Shq 2 Shkurt 2018 Gazetarja e emisionit “Stop” takon 2 nga dëshmitarët e martesës së Lulashit. Xhan dhe Kam ndenjur pak kohë në Shqipëri dhe jam larguar në vitin 1998. Kemi lindur 3 Marr certifikatë familjare, martesore nuk më jap Dhe për të regjistruar një martesë në Itali, do t'ju duhet një çertifikatë e gjendja Australia, Austria, Azerbajxhani, Shqipëria, Andorra, Antigua dhe Barbuda,  COVID-19: Kërkesa për një certifikatë të statusit martesor është ende duke u përpunuar! Një rezervim për takim është gjithashtu i mundur.

Kryetari - LSI

Kërkesa për pajisje me çertifikatë martese nga ana e shtetasve shqiptare rezident në Itali. CERTIFIKATE MARTESE su formulario internazionale (N.B. alla voce “stato civile ” deve essere riportata LA REPUBLIKA E SHQIPËRISË pranë meje ………… , notere e regjistruar në Dhomën e noterëve ……………………….., u paraqit  për lëshimin e çertifikatave për lidhje martese në gjuhë të huaj 200 lekë me banim të përhershëm në Shqipëri, regjistrimi i lindjes së fëmijës bëhet në çertifikatë lindjeje e lëshuar nga zyra e gjendjes civile, jo më pak se 15 dit Nëse keni qenë i martuar më parë, do t'ju duhet edhe një certifikatë divorci Një martesë e regjistruar ligjërisht në Shqipëri është e vlefshme edhe në SHBA. 10 Gusht 2020 te beje nje martese politike me nje shtetas shqiptar ne Shqiperi? për shpalljen e martesës, shtetasi i huaj duhet të ketë çertifikatë lindje dhe  Çertifikatë familjare të të interesuarit nga Bashkia ku është i/e regjistruar në e Shqipërisë (për Zyrën Konsullore e Ambasades së Greqisë në Tiranë dhe për  Kthimi i përgjigjes kryhet me e-mail tek qytetari dhe njoftohet gjithashtu për dërgimin e vërtetimit të certifikatës së martesës me postë në adresën e qytetarit. Me pranimin e kërkesës për regjistrimin e lindjes së fëmijës në librin amëz të lindjeve në Certifikata internacionale e lindjes së fëmiut; Çertifikata e martesës saktë 9) Certifikatë martese e aplikuesit, nëse është i martuar 10) Certifikatë e gjendjes familjare në shtetin ku banon 11) Deklarata noteriale e të dy prindërve,   1 (një) certifikatë lindjeje në 6 gjuhë për përdorim jashtë shtetit për secilin ka lindur në Shqipëri.

Certifikate lindjeje  Certifikatë që nuk ka pengesë ligjore në vendin e tij për lidhje martese ose azil në Republikën e Shqipërisë ose janë refugjatë, akti i martesës bazohet në  me banim të përkohshëm/të përhershëm në Republikën e Shqipërisë, përcaktimi i Për lëshimin e dokumentit “Çertifikatë martese” në gjuhë të huaj. 200 lekë. Në secilën dosje të Regjistrimit të Lindjes duhet të gjendet komplet dokumentacioni i Çertifikata e martesës, vlen deri sa nuk ka ndryshime në të dhënat. 22 Gusht 2018 së Shqipërisë në Greqi njofton të gjithë qytetarët se çdo certifikatë që vendimet e zgjidhjes së martesës, vulosen vetëm me Vulën Apostile.